/ Vardag /

Igår


På 11-veckorsdagen kom det underbara höga skrattet. Visst har hon låtit när hon skrattat innan, men inte som igår. Alltså det var heeelt underbart att höra. Vår lilla tjej<3333
/ Vardag /

TisdagGick igenom Andreas bilder häromdagen och kom över den här suddiga bilden. Den är tagen 2 och en halv timme innan Livia föddes. Tack och lov är den suddig, likt mitt minne från dom där timmarna. Smärta. Han passade på att knäppa ett kort mellan värkarna. Fräsch brud med lustgas. Får flashbacks, så himla mäktigt. 

Det går hittills väldigt bra utan fika och socker. Trots att det bara är tisdag känner jag mig skitduktig, haha! Promenerade igår och idag och Andreas pusha iväg mig till gymmet nu ikväll. Benen fick jobba, det ska gudarna veta. Tänk att dom där musklerna man bygger upp under en så lång tid, kan försvinna så fruktansvärt snabbt. Phjuu.. 
/ Vardag /

Från och med..

Idag är fikamonstret färdig med sötsaker. Finito. Endast helger. Promenader helst varje dag och ett pass på gymmet minst en gång i veckan. Det är vad jag tänker pusha mig själv till. 

Börja lite försiktigt och känna efter vad min kropp klarar av nu efter graviditet och förlossningen, den har trots allt fått tagit mycket skit. 

Heja mig!!!