/ Vardag /

Vecka 22!En försenad lägesrapport på vecka 22! Det är galet va det växer och va snabbt tiden går. Jag aldrig gillat att visa mig utan kläder. Men nu är det så mycket kärlek som växer på kroppen så jag kan inte annat än älska det. Lilla tösabiten!

Ros:
•Igår (21+2) kände Andreas för första gången henne inne i magen. Hon rumlar runt för fullt. Mysig känsla. 

•Har beställt BARNVAGN.(!!) Stokke trailz i grått. Skötbord och spjälsäng står i barnrummet och väntar på att monterad. Lyckorus!

Ris:
•Åderbrock.. Behöver jag säga mer. Hade ett redan innan jag blev gravid. Det har inte blivit bättre om jag säger så. Stödstrumpor går åt! 

•Ryggen gav upp häromdagen efter jobb och en tripp på Ikea. Aj gjorde ont att både sitta, stå och gå. Måste lära mig att ta det lite lugnt.. 


/ Vardag /

...


Två veckor har vi varit hemma nu. Känns som två månader. Brännan är som bortblåst. 

Innan bebis planerar vi en till resa. Weekend. Fotbolls match, skräll! Haha, Inget bokat än dessvärre. Snart så. 

Blev en vända på stan med Frida och Noah idag. Kolla igen alla butiker och china garden till lunch. Yumm! 
/ Vardag /

She is kickin'

Lilla livet på insidan

När man vaknar vissa mornar och har legat på sidan, då ser det ut som här ovan. En hård klut som står rätt upp. Så jäkla häftigt! 

Nu känns det att hon rör sig för fullt där inne. Jag själv har känt henne med handen några gånger men har inte lyckats tajma in det med Andreas. Det kommer det med. :)

Imorgon har jag mig en ledig dag. Ska skvallra med Frida och ta resten av dagen som den kommer. Carpa lite diem. Haha. Haaade.