/ Vardag /

Mobilbloggar

Nu råkar det vara så att min käre pojkvän har kört ut datorn från lägenheten, så jag tar mig nu tiden att skriva lite här medans wipeout går på kanal 5. Igår så var vi på bio. Det blev marely och jag, vi trodde vi var på en komedi och skrattade som tokar emellan åt, men slutet alltså. Sminka er inte om ni ska på den filmen, herregud vad jag och jimmy satt och snyftade. En mycket händelserik bio då ett par ovanför oss smekte på varandra hejvilt både utanför och innan för kläder. Inget jag skulle göra där man sitter mitt i salen med folk runt om kring en. Jaja, det här var allt för idag. Nu ska jag poppa lite popcorn och mysa så här en söndagskväll.:) vi ses!
/ Vardag /

En piggare uppdatering!

Sist var ju klockan en aning för mycket. Nu står klockan på 18.17 och jag är tröttare nu än vad jag var inatt!? (hmm..)
Gårdagen var iaf sjukt trevlig med, en flummbrud, en trötter och en glader. Vilken kombination va? mycket fnissmoch skrattande.. Det lär göras om.

Men nu är det dags att rycka upp sig va, för snart kommer Jimmy och då ska vi fara till Örebro och kolla bio. Jag och mina två "pojkvänner" . Hahah.. Undrar vad det kan bli för skoj.


BTW, Jimmy ska till Teneriffa imorgon. Det gillas inte.. :)
/ Vardag /

02.02

Är vad klockan står på! Jag är i Frövi och har riktigt super trevligt. Har spelat en massa spel och kollar just för tillfället på The hills have eyes. Förövrigt riktigt bra tycker jag. Lite läskig.

Är bra trött! :)

Pusss och kjam!