/ Vardag /

Tjaaaa!

Helgen är förbi och en hittills seg vecka har startat. Dagen har gått olidligt sakta. Men men resten av veckan hoppas jag går fort som tusan för på fredag väntas roligheter som klipp/färg-tid, Födelsedag och utgång!!So my friends, at my place on friday!!!!! alla 18-åringar förstås :)
/ Vardag /

En segis

Jaaa, det är vad denna dag står för.. S E G. Måste börja dricka ordentligt med vatten, blir så himla trött och seg i huvudet. Och inte bättre blir det när man går i butik. Skulle ha tränat idag men innan jag ens kommit hem hade jag varit tvungen att åka iväg igen. Blir för stressigt..

Jaha, ikväll är det gymnasiefest. Hoppas ni får roligt. Själv så ska jag dra mig mot mariebergs köpcentrum om ett tag. kanske..

/ Tankar och funderingar /

new me..

Jag har totalt förändrat mina "intressen" under sommaren tror jag. Då man har överflödigt med ledig tid och ett sommarjobb på ica. .Jag har setat som ja.. jag vet inte vad framför, håll i er nu, MATLAGNINGSPROGRAM. Jag kan inte bärga mig tills tinas program den 8:e september. Vuxenpoäng eller är jag bara konstig?


Nu tinar jag kyckling. Jammie. Snart ska det tvättas. Phust


Hejjjhåå