/ Vardag /

Oh..Asså... Jag gled ur träningsspåret jag kom in i för ett par veckor sedan. Åkte på skapliga förkylningen osv. Men igår tog det fart igen. Gick på ett workout pass som Natalie körde. Öhh, hur mår man idag då? AJ, en svidande men ändå jävligt skön träningsvärk. Herregud , en sak kan konstateras iaf. Med graviditeten försvann balansen. Hahah kände mig som bambi på hal is. 


Förövrigt så har veckan gått snabbt. Blivit ett par promenader, storhandling med Resare och massa kaffe hos diverse mammor. Precis som en mammaledig vecka ska vara. 
/ Vardag /

IdagIdag för ett år sedan gick jag upp ur sängen och till min förvåning hade mensen/blödningen slutat efter bara ett par dagar. Skumt tänkte jag och tog ett graviditetstest. Två streck, OH MY GOD. Ett år sedan vi fick veta att vi väntade barn. Livia. Så självklar. 

Det har varit ett helt fantastiskt år, med många nya upplevelser. Känslan att vara gravid. Planera och längta med Andreas. Känna bebis sparka. Att få vara med om en förlossning. Att få sitt barn på bröstet för första gången. Skulle kunna göra om det vilken dag i veckan som helst. Jag blir nästan lite gråtmild. Nu har vi massa spännande år att se fram emot. <3
/ Vardag /

Småbarnslivet


Utslagna hjältar varje natt. Haha såhär ser småbarnslivet ut.