/ Vardag /

Baken värker

Långritt i förrgår och långritt idag. Var ute i hela 3 och en halv timme med hästarna. Snacka om att man är mör i rumpan, och träningsvärk i ljumskarna, fär här rids det inte med sadel heller, uhhnej! När vi äntligen var i stråssa och turen börja gå mot sitt slut så gick vi raka spåret mot Damsjön och både Beyla (hästen ) och Frida bada hela! Frida med läder på. Lite knäppa dom är. :)


Nej nu var det tänkt att åka till kopparberg ochn kolla på gubben som spelar fotboll. Ingen skjuts så vi drar senare och kollar på andra halvlek istället.!

Ha en trevlig kväll och helg! :)
/ Vardag /

Kanon

Drog med mig mina brudar till Rosendal igår och åkte fyrhjuling och myste framför tv:n med chips, dricka och dipp. Oj, vi grillade ju också. Helmysig kväll förutom att jag somnade en kvart in i filmen! Men men. Idag har vi kört runt med hästar lite överallt, tog typ hela dagen känns det som. Efter det la jag mig i sängen i väntat på tutbingo med mamma! Hon vann 300 :- och jag vann ingenting, som vanligt =)

Hörs imorgon gottfolk!
/ Vardag /

Freedom writers & Getting played

Igår var det pissväder, jag måla och kolla film! Två filmer av alla jag kolla på fastnade jag för riktigt ordentligt.
Freedom writers:
En film om en kvinna som vill blir lärare på ett ställe där människorna placerar sig i grupper och ingen ger någon respekt som inte förtjänat det. Det är omöjligt för läraren att få ordning på klassen när alla skriver och bråkar med varandra. Dom lever i ett hemskt område där man kan gå ut en kväll och bli skjuten. Läraren vill ordna upp allt. Göra så dom får sin chans här i livet. Förintelsen var en sak som fick dom att inse vad dom höll på att bli. Så jävla bra film, du måste se den.Getting played:
Riktigt rolig! Tre tjejer sitter på ett fik. Den ena säger att hon kan få vem hon vill utan tvekan i säng. Dom gör en deal att alla tre ska försöka på samma kille och måste filma i sovrummet för att få fram beviset. Killen dom ska leka med ska vara den första som går in i fiket, vilken leder till både det ena och den andra!

Två helsköna filmer, kolla om du får lika tråkigt som mig! Dom går på kanal plus. Nu ska jag ut och springa med frida på hästen!