/ Vardag /

Vecka 39Nu nu nu får det vara bra. hör du det lilla L där inne. Jag vill ha dig utanför magen nu. Gosa med dig och pussa på dig. Det är mycket härligare här ute än vad det är inne i mörka magen. Kom igen! 

Idag är det bara 10 dagar kvar till beräknad födsel och jag går och letar symptom/smärta hela tiden. Men nix. Ingenting. Nada. Snart plöjt igenom två säsonger Prison break. Får tiden att gå. 

/ Vardag /

Skatt

Alltså min bästis är ett riktigt charmtroll, det är ju en sak som är säker. ;) 


Inga känningar än. Nu börjar man längta rejält. Är med i en facebookgrupp för julimammor. Både den ena och den andra kläcker här och var. Man blir så taggad och sugen nu!! 

Midsommar blev nog den lugbaste på många herrans år. Grillköttet stekte vi i panna och käkade med potatisgratäng. Sen blev det lite gotte och film. Hoppa i säng innan tolv. Precis lagom för mig :))
/ Vardag /

Vecka 38Var till barnmorskan i måndags. En annan barnmorska. Hon trodde bebis helt klart låg rätt. Hon tog in en annan bm till oss som också fick känna. Även hon trodde att hon låg rättvänd. YES! Dock finns oron kvar lite och gnager. Ska dit igen nästa vecka, då får dom känna efter igen. Känns som jag är i bra händer. 

Annars då? Min telefon pajade härom dagen. Bra taajming Ann-lo. Åkte in och hämta en ny ögona böj. Med mig är det samma, som tidigare veckor. Förutom att revbenen börjar ta stryk. Men vad år det? En fis i rymden!