/ Vardag /

BarnmässaLedig helg och jag har haft fullt upp kan man säga. I fredags efter jobbet bjöd Frida på fika. Efter det åkte vi och firade Matte som fyllt 25år! GRATTIS! Igår gasade vi till Karlstad. Va tvungen att ge barnmässan en chans. Alltså, hade det inte varit så knökfullt med folk och barnvagnar så hade det verkligen fått toppbetyg. Men fan så trångt de blev. Vi åkte in till stan och shoppa lite efter en snabbvisit på mässan :)
/ Vardag /

Morgon vs. KvällDet är en väldig skillnad på morgon och kvällsmage kan jag känna. Men framförallt se. Herregud vilken skillnad. Bilden till vänster är tagen imorse(24+6), bilden till höger är från i lördagskväll(24+3). MYCKET större på kvällarna. 


Nu är snart mina jobbdagar över. Idag gjorde jag mitt 8:e av 11. Så 3 kvar, sen helg. Hujedamig va jag ska ligga och ta igen ryggen som får slita som aldrig förr. Fast helgen är å andra sidan rätt fullplanerad redan. :))
/ Vardag /

Bakslag.Fredag!! Helgen kan börja. Men inte för mig. Jag får vänta en vecka till innan helg. Phju! Men det ska nog gå bra. 

Regnet har övergått i snö och jag ligger i soffan och kollar på Greys Anathomy. Ska fortsätta med Scandal nu. Äter en skål hallonkräm med mjölk. Det va jag sugen på idag. Bara för att det är fredag ska jag festa loss med en ben n' jerrys sen. Kanelbulle smak. Nomnom! 

Imorgon efter jobb ska familjen med pappi åka till arenan och bowla. En julklapp till alla barn. En anledning till att ses, älskar't! Tiden för oss alla är svår att få att funka. Fem barn liksom. :---))