/ Vardag /

HEJ!

Just nu är jag på jobbet. Har tagit "lunch", eller om man ska kalla det snabbfika.? så kan det va när man är ensam. Ingen som kan ta över åt en medan man käkar. Så jag står och slafsar i mig maten nu i all hast! Unnar mig även ett blogginlägg (: Ikväll ska jag boxas med Frida Aron (Saknar dig), riktigt kul! Efter det gasar jag och mannen direkt vidare till Joanna och Daniel för att bli bjuden på mat! Lyxig Tisdag om jag får säga det själv! Puss på er
/ Vardag /

Fail

Inlägget nedan blev typ bara 5 timmar försenat, men skitsamma ;)

/ Vardag /

Amen tja!

Sitter på fika och skriver i all hast nu! Igår körde jag boxning med Toran! Shit va skoj det är!! Efter det åkte vi upp till frida & Mio för lite kvällsfika (åkte hemåt tjugo i elva) . Kommer hem och ska stupa i sängen, nej då upptäcker jag att jag glämt min telefon hos frida. Utan den har jag ingen alarmklocka, så det vara bara att häva sig ut i bilen igen och hämta den! Så sjukt typiskt mig alltså. Gaah.

Nej nu ska jag ut och jobba igen. Cirkelträning ikväll. Jag måste cykla. G har fått körkort, så himla kul. Mindre kul att bli av med bilen bara! ;)