/ Vardag /

Feeling
Alltså man har inte bildbrist när det är dags att skriva av sig här. Blir nog i snitt 5 bilder om dagen. Har mycket bebisbilder att dela med mig av. Hehe

Idag har Ida och Gabriel varit här. Barnen hann dock inte träffa varandra, utan sov om varandra och samtidigt. Får bli nästa gång. Vi åkte sen ner till jobbet och fick smörgåstårta. Bästa jobbet. Jag trivs så bra med alla bra människor där. Guldgäng. 

Efter träffen där fortsatte vi vidare till södratorggatan. Där fick man såklart fika. Alltså, livet som mamma bjuder på väldigt mycket godsaker. Måste börja lära mig motstå alla frestelser. 

/ Vardag /

BabyshowerIdag har vi haft babyshower för allas våran Daniela. Väldigt mysigt och gott. Brunch och massa fika. Det börjar bli väldigt mycket barn runt om oss och det finns väl inget som är så underbart som dom små liven. 


/ Vardag /

SmåbarnslivJag, Livia, Frida och Leia drog iväg till Örebro idag. Två småbarn och shopping rimmar väl kanske inte jättebra. Tar efektivitet till en heelt ny nivå. 

Två skrikande barn på åhlens. Leia trött och Livia hungrig. Svetten börjar smått pärla sig i pannan. Vad får man göra då? Jo ståendes på barnavdelningen kastar man väl fram maten till henne så hon blir nöjd. Går och smyger bakom hyllorna så jag inte stör alltför många. Haha snacka om att jag känner mig som superwoman och Livia blev toknöjd och somna på stört. 

Det va en riktig utmaning men också väldigt trevligt!