/

Två svåra dagar.

Måndag och tisdag, dom segaste jobbdagarna enligt mig. Alldeles för långt ifrån helgen. Men nu är dom över för denna vecka, AWESOME!

Imorgon är jag ledig, en onsdag. Det tillhör inte vanligheterna. Ska åka in till Örebro med mor och systrar för att skaffa dom en varsin examensklänning, såklart vill dom ju ha experthjälp ;) Sen till kvällen ska det löpas. Med Anna. SKJUT MIG. Helst innan. Jag kommer dö.

Tog en löptur idag efter gymmet. Så jävla jobbigt!!!

/

Livets helg

Vilken magisk, underbar, rolig, glädjefylld och underhållande dag jag var med om igår. Vi hade arragerat en Möhippa åt Frida (blivande) Sander. Vädret var med oss och allting vi gjorde var så roligt. Det känns som att vi inte hade kunnat gjort bättre ifrån oss. Vad kan det bero på då? Jo att vi är ett GRYMT gäng, utan tvekan!

Avslutade möhippan med Löafesten som även den blev succé, fast har det nånsin varit tråkigt i Löa? Svar nej.

/

Regn regn regn

Vilken dyster och tråkig dag vädergudarna erbjuder. Vilken tur att Marieberg ligger nära, det underlättar verkligen en sån här dag.

Hittade en långkjol och en topp i vitt som jag ska ha på Löafesten. Tänkte köra på kamouflagejacka och converse för att klä ner det hela lite. Kommer bli så bra.

Imorgon är det dags för veckans sista arbetsdag, taaaack o lov. Ska bli skönt att va lite ledig och vara bakfull på söndag. Not.

Träna då? Nä jag orkade inte. Får bli på måndag.......