/

Babel

På väg hem från jobbet. Ska bara mellanlanda hemma och sätta på mig mössan, sämsta hårdagen ever. Sedan ska jag och älsk styra mot Löa och grilla med ett gäng valborgsglada människor, skoj!

Är ledig onsdag och torsdag sen, undrar va man ska hitt på dårå. Träna? Va uppe imorse när Andreas gick upp till jobbet och tog mig en löptur. HIGH FIVE till mig!!

/En glad och ledig hyttra här

/

Then.

Haft fullt upp i helgen när jag äntligen blev frisk! Satt ute i solen i lördags och utövade lite gymnastik på gräsmattan i bikiniöverdel och jeans. Den känslan är magisk. När man äntligen kan börja klä av sig och vara ute hela dagarna!! LOVE

På kvällen åkte discobrallorna på och vi åkte in och skaka rumpa på Strömpis. Hade jätteroligt!!

Igår mådde vi sämre. Jag och mannen åkte och kollade på Julias gymnastikuppvisning, så duktig så min syrra! Sen åkte vi hem och dog i soffan till Victoria och Per bjöd hem oss på tacopaj. Alltså, den kvinnan har talang. Lyckas alltid laga god mat ;)

En ny vecka har börjat och den ska gå i träningens tecken. På't redan ikväll, baaaam!

/

Dagens outfit

Är på bättringsvägen nu, åt en skål med fil och socker igårkväll och en skål nu till frukost. Magen gör inte ont längre men allt står inte helt rätt till riktigt än. Inte kommer jag ihåg att magsjuka va så här jävligt. Usch!

Imorgon hoppas jag kunna jobba igen. Vill inte ligga i sängen en dag till. Och vill inte gå runt i mjukiskläder och ruffsigt hår trots att det kan vara väldigt skönt. Nej nu vill jag tillbaka till mina vardagsrutiner. Jobba, träna, mysa, sova.