/ Vardag /

Nya tag

Nu var det dags för hårdträning igen. Så får vi se hur länge det håller.

Idag var jag och mannen ut till sandgropen för backträning. Sjukt jobbigt. Efter det var jag och Fredric på actic och körde triceps och rygg. Har inte satt min fot där på hela sommaren. Riktigt skön känsla!

Nu håller vi på och flyttstädar för fulla muggar. Samlar man på sig nå skit då?? Öh, JA! Varför gör man det?? Herre..

/ Vardag /

Godmorgon

Nu var det ett tag sedan, igen. Vi är bara hemma på semestern och njuter varenda minut av ledig tid. Hela förra veckan spenderades på flotten, Stranden och på södra torggatan för kvällsaktivitet - alkohol. En grym vecka helt enkelt. För att inte tala om gummibåtsracet.

Det tog kålen på mig. Dricka 10 burkar cider innan man går i mål på en och en halv timme, det är inte det lättaste. Nu blir jag riktigt äcklig, ursäkta.. Men jag och frida som är vinnarskallar spydde över kanten i båten och kissade i båten. Hahaha nöden har ingen lag. Usch!! Haha

Nej nu har jag ett ärende i Örebro, spännande!!!!!

/ Vardag /

Herr och fru Sander

Igår var nog den mest fantastiska dag som man kan vara med om. Frida och Johans bröllop. Den kärleken och glädjen som dom spred var magisk, tillsammans med Mio så klart. Vigseln ägde rum på kyrkbryggan, eller ja. Brudparet på flotten. Så vackert att tårarna sprutade, floder.

Sedan drog festen igång och det bjöds på härliga/rörande/roliga tal, sång, dans och prat. Långt in i småtimmarna.

Idag har vi degat på flotten, precis hela dagen. Ätit 37:an, godis & pizza. Till kvällen gick jag och mannen ner och kollade på bio. Känn ingen sorg. Rätt så bra om du frågar mig.