/ Vardag /

Vecka 35.


Den här veckan står det att lilla tjejen ska vara ca 45cm lång och väga ca 2500 gram. Hon är snart en fullvuxen bebis, redo att komma ut till oss. Annars då? Vi har hämtat vagnen idag. Så nu har vi vagn och babyskydd. Wihoo!

Ris: • Nu kommer vätskan som ett brev på posten. Händer och fötter känns svullna så fort jag rör på mig. En promenad + en eftermiddag i Örebro tog kål på mina stackars fötter.

• det strålar. I underlivet. Det va ingen som har nämnt det?! Haha antar att hon ligger och trycker sig nedåt. Det är liksom ingen liten fisk som sprattlar där inne. 

Ros: • Jag börjar känna av ett mönster då hon är vaken. Lite kul att man kan ställa in sig på att sån är hon och kommer att vara så utanför magen också. Vill lära känna henne mer<3

• Vagnen. Veckans stora roos! Nu känns det ännumer på riktigt. Men ändå så overkligt. Haha/ Vardag /

MållösIgår gick vi upp & Andreas sa att han skulle till Bobby och riva nån stuga. Jaha, tänkte jag, då blev man ensam och får sitta i soffa å tråka. Frida hörde av sig och undrade om inte jag kunde köra ut henne och Johan till Torphyttan. YES, då har jag något att göra. När jag kommer in genom deras dörr får jag se min mamma, mina sytrar, svärmor, svägerskor och vänner! 

Alltså, allt var så fint och så gott. Allt detta är gjort för mig och lilla pärlan. Åh, blir nästan lite tårögd nu när jag tänker på det. Vilka storhjärtade människor hon kommer ha runt om kring sig. 


Blev en helt fantastisk dag<33
/ Vardag /

Vecka 34.Besöket hos barnmorskan idag gick bra, förutom att jag glömde kissa i muggen. Haha var så akut att jag hann glömma bort på vägen från  besöksrummet till toaletten att lite av kisset skulle i en mugg. Fick kämpa på som sjutton för att få ut lite till. Gravidhjärnan. 

Alla värden såg iaf bra ut. Blodsockret var stabilt, jättebra puls och sf-måttet hade ökat med 2cm sen sist. Alltis lika skönt att höra. :)) 

Ris: • Denna vecka blir risen lätt och det är SÖMNEN. Jag får inte sova för den lilla tjejen där inne. Vaknar, kissar, lägger mig. Då blir det disco! Man tackar ja. 

Sedan gör det ont i höfterna då jag endast kan ligga på sidan nu. Så man byter liggläge rätt ofta. Också en grej son håller mig vaken.

• Bristningarna.. Har tillkommit någon mer nu. Andas och acceptera. Min kropp gör något fantastiskt. Skapar ett liv. 

Ros: • Packar BB-väskan i mitt huvud och fantiserar mycket om förlossning nu. Försöker föreställa mig vilken sorts smärta jag kommer gå igenom. Det är lite spännande och jag ser verkligen fram emot det! <3

• Min lille samboplutt kan väl få en ros denna vecka. Känns som han börjar förstå att det är extra tungt för mig vissa dagar. Så han tar väl hand om oss. Bara massagen som fattas ;)