/ Vardag /

Sen senast.

En hel drös med bilder som vill delas! :)


Onsdag och valborg. Är på väg och ska träna. Sedan väntar jobb. Ikväll är oklart. 
På tal om kvällar, vilken jäkla helg som passerade? Sommarväder deluxe. Brände upp hela mig. Men satan vilken skönt känsla! 

I fredags hade vi en babyshower för Frida. Hon blev så överraskad, och en liten tår kom det allt. ;) vi lekte lekar och hade frågetävling gällande graviditet och barn. Där låg man i lä. Haha 
/ Vardag /

Gal1 väder

Träningselfies är givet

Shiit vilket grymt väder. Nu skulle man vara lite ledig. Hur mycket ledig har man varit i påsk då? Inte en dag! Men på fredag, då tar jag helg!

Har ändå hunnit med sjukt mycket i påsk. Ätit med mami och lekt med alla deras små lamm. Ätit med svärmor med familj på Grekiska kolgrillen och kollat på kort på en liten Andreasfis. Ätit med pappa och lärt honom facebook. Haha hightechfarsan! 

Gick upp till vallen å körde ett träningspass med Frida idag. Tänk vad mycket man kan göra ändå, utan ett gym. Går nästan precis lika bra. Och benen vill knappt bära mig nu. Phjuu

/ Vardag /

Du kan skrika eller hata mig, tänker ändå alltid välja digDrog en vända till gymmet idag efter jobbet, innan påskhelgen å allt vad det innebär! Haha känns som man kommer äta upp sig rättså rejält. 

London resan som vi var på i helgen var toppnotch, finns inte nånting att klaga på. Okej, förutom hotellet. Det var under all kritik. Blä. Beigea heltäckningsmattor som inte längre var så beigea. Gemensamma badrum/toalett. Det räcker så. Annars var allt tipp topp. 


Imorgon ska det upp tidigt och tränas. Sedan goooofrulle hos Resare. Emmy stod för den förra fredagen ( jag missade, fan haha ) . Sedan hem å svida om inför första påskmiddagen. MUMS!!