/ Vardag /

Han


Han som kommer vara förebild till vår lilla tjej. Tvivlar inte en sekund på att han kommer göra världens bästa jobb som pappa. Älskar den mannen nå så fruktansvärt mycket! <3
/ Vardag /

Vecka 31

Magbild i all hast.

Idag har jag varit i Stråssa med Frida, Leia, Tora och Ture. Vi har hälsat på Sofie och Emmie. Blev bjudna på mat och fika. Himla lyxigt och trevligt! 

Känns som det var igår jag skrev om vecka 30. Nästa vecka gör jag sista dagen på jobbet, sen väntar havandeskapspenning och massa vila innan tösen kommer till världen. Känner mig redo. 

Ris: nu är det kört. Totalt omöjligt. Att se fiffi. Haha står jag rakt upp och ner så försvinner även fötterna. Jaja, en får väl stå ut. Inget världsproblem direkt. 

Ros: annars mår jag jättebra. Har varit ganska mycket ledig senaste veckan och det känns att kroppen orkar mer och mår bättre då. Jag antar att jag vilar bättre när jag inte jobbar. Har jag kört ett pass på Willys, så fortsätter jag ofta hålla igång när jag kommer hem. Vilket resulterar i taskig sömn och en stelbent Hyttra. 


Läste i appen att det är hög tid för sambon att börja massera gravida kvinnans rygg, eftersom det är den som tar mest stryk. Så Andreas, nu vet du vad du kan varva fotbollsmatcherna hädanefter. ;)
/ Vardag /

SpjälsängenKunde inte hålla mig längre, härom dagen åkte sängkläderna på och spjälis bäddades. Allt är så litet och gulligt. Det kan ju vara allt från 7-11 veckor kvar. Man vet ju aldrig. Kan hända imorgon. Men det hoppas jag såklart inte. Så lite förberedd lär man ju vara ;)

Äntligen fick jag håret färgat igår. Måste vara bästa känslan som finns. Ingen ful trist utväxt som härjar. Götte!!