/

Torka aldrig tårar utan handskar

Då har man matat igen dom tre delarna av den gripande historien från Jonas Gardell. Den fick mig att känna en hög full av känslor. Ilska, glädje, sorg. Ja en ordentlig blandning. Det som satte mest spår var ilskan. FY FAN rent utsagt för föräldrar som inte kan acceptera sina egna barn. Inte låta dom älska vem dom vill. Att till och med anordna en "begravning" till sin son som ett adjö, du är inte längre våran son. Jag grät av ilska. Fyfyfy faaan..

Helgen i övrigt har varit huur mysig som helst. Jag och mannen har varit hundvakt, handlat lite i Örebro, lagat finmiddag och hängt i soffan framför så mycket bättre. Efter de somna andra halvan och jag fick kolla på tv själv.

Idag har vi varit runt hos alla päron. Bytt däck på bilen, fått käk och bara umgåts. Phju, man han med rätt mycket i helgen iaf. Haha nu ska vi gå på bio, skyfall, här nere på folkets hus.

Tack o hej

/

Bomben!!

Nu är bomben släppt, en stooor hemlighet jag gått runt o hållt ifrån min kärlek. Men igår fick jag berätta hemligheten. Gran canaria om två veckor. FINT! Hah det är så kul att ge något, och när han absolut inte förväntat sig något sådant heller. Sjukt kul. Åh de ska bli SJUKT skönt att få komma iväg!!! :)

Veckan har snart passerat känns det som. Redan onsdag liksom. Hur gick det till? Imorgon ska jag gå modevisning på jobbet. Skjut mig..... Haha

/

Kill me

Bakfyllan är brutal!!!!!! Shit, vilken kväll igår. Fick i mig en halv bacardi razz(?), 3 shots och ett x antal cider. Herregud, hur klarade jag ens att stå på benen? Men kul hade jag, dansade loss på strömpis efter två förfester. Övervåningen med klassiker, Fruktansvärt roligt!

Idag däremot är det jag som har ett huvud som snart sprängs av allt dunkande där inne.. Phjuu..

Ska ta o laga en matlåda eller två nu, sen blir det ryggläge för min del. Längtar tills min älskade sambo kommer hem, så jag får mysa lite. Hööööj