/ Vardag /

Handboll och äggröra.

Jag har gett mig fan på en sak. Beach 2011.... Råkade ladda hem en app som lär dig äta sunt så att kroppen ska må bra och det ska gå bra och träna (och förhoppningsvis bränna lite kilon). Jag är så på det nu. Nu när träningen har dragit igång. Så nu till kvällsmat har jag stoppat i mig äggröra, skulle kunna vara det godaste man kan äta. Jag älskar ägg. :)
----
--
Nu går handbollen på tv. Jag, bror och hjärtat mitt kollar(dock skymmer dataskärmen en hel del av tv-rutan, men lika bra mår jag för det). :) >Här kommer en bild från världens bästa dag så hörs vi en annan dag!
--
/ Vardag /

Se på fan.

Hej alla glada! här idag tog jag mig igen tid för att skriva lite. Medans en skiva är på bränning. ;) Har jobbat hela veckan har har nu äntligen helg. Morgondagen ska spenderas i Örebro med Frida, Hanna och Anna. Kommer bli mys!  Nu vankas käk på danavägen såå här kommer en bild så hörs vi om någon dag igen då? Kanske imorgon? :) Puss
/ Vardag /

förlåt!

jag har varit sjukligt dålig på att skriva på sistone. Fan... Det är bara mitt fel.. Men nu tänker jag skylla ifrån mig på min iphone. För så här är det; min telefon är mitt hjärta. Man kan göra allt. Datorn är ett stängt kapitel. MEN nu var det ju de här med bloggen, jag hittar ingen app till blogg.se.. SKAFFA EN APP blogg.se. jag hittar till blogspot, devote och gud vet allt. Men inte blogg.se. Jag vill inte radera allting som jag skapat här. Det suger.

Sedan är det något fel på mitt skriv system.. Den vill inte göra nya stycken utan allt blir bara till en stor klump. Suck, de här va då inte en bra blogg dag. Tänkte bju på lite bilder från jul och nyår nu innan Anna kommer för att glo på film o mysa.. NU JÄVLAR SKA DET BLI SKÄRPNING! ;)
Julafton
Julafton
Julafton
Nyårsafton
Nyårsafton